Woodworking mesin ti témbal + Sargeant

Didirikan dina warsih 2004, Ningbo Robot mesin Co., Ltd. mangrupakeun supplier punjul pakakas automation di industri plastik, dedicating Sunan Gunung Djati pikeun ngembangkeun sarta manufaktur pakakas automation plastik, sapertos: mesin akurat dosing, hawa ngadalikeun mesin, bahan conveying mesin, nyandak-kaluar robot.
"Simkuring boga rarancang jeung sudut pandang, kualitas ngadalikeun jeung standar tinggi, layanan kalayan haté haneut". Jeung filsafat luhur, kami geus salawasna acan fokus dina ngalamar parabot automation baku tinggi mawa mode manajemén customer tina luhur-efisiensi tur béaya rendah. Angger Robot ieu ogé jadi salah sahiji suppliers ikon dina industri alat plastik sarta sok dedicating Sunan Gunung Djati pikeun ngembangkeun industri plastik.

kategori Artikel

merek top