ROBOT SERVO SUPER SUN I RI I HAPUR FULL AC

Super Sun special lëshon një robot të ri për nxjerrjen e servo AC me pjesë këmbimi të markave të njohura, roboti aplikohet në industrinë e automobilave, industrinë e pajisjeve dhe industrinë e paketave ditore…

Karakteristika e robotit të ri është se ne shtojmë një servo shtesë AC në pjesën e sipërme të krahut, i cili është më fleksibël për t'u përdorur.

robot i ri për nxjerrjen e servo AC开放式图

 

 


Koha e postimit: Jan-06-2021