СУПЕР СОНЦЕ НОВ ОТВОРЕН ФУЛ СЕРВО РОБОТ

Специјалното „Супер Сан“ лансираше нов робот за земање серво со наизменична струја со резервни делови од познати брендови, роботот се применува во автомобилската индустрија, индустријата за апарати и индустријата за дневни пакети…

Карактеристиката на новиот робот е тоа што додаваме дополнително серво за наизменична струја на горниот дел од раката што е пофлексибилно за користење.

нов робот за вадење серво наизменична струја开放式图

 

 


Време на објавување: јануари-06-2021 година